Selasa, 12 Desember 2017

NAPOLEONX

"Eerste Crypto Asset Manager draait bots ' Army"


http://www.napoleonx.ai/
Napoleonx de 1e algoritmische Asset Management Company voor crypto beleggers. Het Value-voorstel wordt ondersteund door langlopende Trading bots die draait op een verscheidenheid van zeer liquide middelen. Napoleonx zal profiteren van een breed scala van bestaande handelssystemen ontwikkeld door een ervaren team op de financiële markten. Napoleonx zal rijden Beer ontwikkelingsstrategie, profiteren van 85% van alle botons verbruikt (prestatie vergoedingen) gegenereerd door de verschillende Beer en laat voor de voorkeur toegang tijdens de toekomst Beer ' te lanceren.

De crypto van NAPOLEONX

De crypto van Napoleon zal een platform in werking stellen dat het ontwerp van algoritmische oplossingen op een open bron regeling zal toelaten. Het zal fungeren als een adviseur van napoleonx door regelmatig voorstellen nieuwe algoritmen om nieuwe beer te lanceren. Napoleonx zal stemmen over de daadwerkelijk gelanceerde Beer. In ruil daarvoor zal Napoleon crypto profiteren van 15% van alle verbruikte botons (prestatiekosten).

Het project van NAPOLEONX

Napoleonx zal de eerste 100% algoritmische crypto Asset Manager zijn. Het project is opgericht door ex-miljarden vermogensbeheerders in Tier 1 banken, die al hebben ontworpen, gemaakt en verhandeld presterende Trading bots voor de afgelopen 15 jaar. De napoleonx smartcontract zal worden ingezet door Napoleon crypto SAS, een Frans bedrijf. Dit bedrijf zal houden of profiteren van de intellectuele eigendom over de handel bots voor de eerste 10 beer die worden voorgesteld in dit project. Deze intellectuele eigendom zal worden gedeeld met NPX token houders en zal toegang geven tot een 25% huurkosten (voor de eerste 10 Beer) die zal worden aangeduid als botons. Deze botons, die een huurprijs te vertegenwoordigen over de voorgestelde bots, zal betaalbaar zijn op een maandelijkse basis. NPX token houders zullen worden verleend 85% van deze botons en Napoleon crypto SAS 15%. Ten slotte zullen deze botons worden betaald in nieuwe DAF tokens uitgifte voor de overeenkomstige waarde. Napoleon crypto SAS of een volledige dochteronderneming zal een aanvraag voor een Asset Management licentie in een EU-land zodra het ICO is voltooid. In dit stadium, worden Frankrijk en Luxemburg sterk beschouwd als potentiële kandidaten aangezien zowel Stéphane Ifrah als Jean-Charles Dudek Franse en Luxemburgse fondsen tijdens hun vorige baan bij BNP Paribas vermogensbeheer en Natixis vermogensbeheer hebben geleid. Vanaf vandaag, meer dan 20 presterende Trading bots zijn live. Een focus op grote eigendom Trading bots wordt gepresenteerd in de Blackpaper voor het eerst gepubliceerd in juli 2017.




Over NAPOLEONX


Napoleonx Roadmap




for buy NapoleonX tokens : https://napoleonx.ai/#ico-anchor




De stichter van NAPOLEONX


Stéphane IFRAH
Stephane begon meer dan 10 jaar geleden met het ontwikkelen van algoritmische strategieën bij BNP Paribas. Stephane leidde een investeringsteam dat EUR 4,0 miljard beheert tot 2013. Hij wendde zich tot ondernemerschap en nam deel aan de lancering van een hedge fund. Hij heeft gebouwd een meer dan 20 lang staande schaalbare strategieën bibliotheek door de jaren heen. Meer recentelijk, is hij begonnen met het ontwikkelen voor de crypto Currency World. Hij studeerde af aan de beste MS in Frankrijk (École Polytechnique) en heeft een andere MS degree van ENSP. Hij heeft ook een Data Science certificering van École Polytechnique.


Arnaud DARTOIS (PhD)
Na enkele jaren werkzaam te zijn als private equity investeerder, voornamelijk in de gezondheids-en afvalsector, werd Arnaud onafhankelijk adviseur en ondernemer. Hij heeft geinteresseerd in Blockchain sinds 2015 en ontmoet Stephane tijdens het programma van de gegevens wetenschap dat door École Polytechnique (Frans MIT) wordt georganiseerd. Ze geformaliseerden het DAF-concept in december 2016 en besloten daarna napoleonx te lanceren om het opkomende blockchain Investment universe te hervormen. Arnaud heeft een MS van École Polytechnique en Doctor in de informatica (algebraïsche combinatoriek) van École Polytechnique en ens.


Jean-Charles DUDEK
Jean-Charles is een ervaren bankier met meer dan 12 jaar in Tier 1 banken. Als voormalig hoofd van Active Protected Fund Management bij BNPP am (rubriek 3 ervaren portfolio managers), beheerde hij meer dan meerjarige € Aum voor meerdere jaren. Jean-Charles heeft een langdurige ervaring op zowel verkopen en kopen kanten. Hij ontmoette Stéphane toen zij allebei bij BNPP werkten. Stéphane vroeg Jean-Charles om zich bij het project aan te sluiten en zijn beheer en het structureren van sterke deskundigheid aan het crypto heelal te brengen. Jean-Charles studeerde Bank, Finance en & Insurance in Parijs IX Dauphine en Parijs X Nanterre.



Voor meer informatie over NAPOLEONX u terecht op onderstaande link:

____________________________________________________
ETH ADDRESS : 0x9d415fb98Ab33597e97912aED6d78A6aA6406993
Bitcointalk user name : mr.rich

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Fieldcoin

BUY LAND AND EMPOWER PEOPLE https://fieldcoin.io/ I and everyone surely want comfort and convenience as well as security in the trans...

Popular post